Duurzaam en esthetische ramen

Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw

Oude raamkozijnen voldoen vaak niet aan onze huidige thermische en esthetische eisen. Er gaat namelijk veel warmte verloren via de ramen. Daarom is het aangeraden om de raamkozijnen tijdig te vervangen. Je kan enkele beglazing of dubbel glas laten vervangen door hoogrendementsglas, maar vaak is het beter om ook meteen het schijnwerk te vervangen.

Voordelen

Energiebesparend

Versleten raamkozijnen laten namelijk veel warmte ontsnappen door middel van scheurtjes. Dit zorgt natuurlijk voor warmteverlies in de winter maar ook op warme zomerdagen zul je hiervan de gevolgen dragen. 

IMG_3806

Esthetisch

Tegenwoordig zijn ramen verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. Wil je een moderne toets geven aan je interieur? Kies dan voor aluminium ramen. Wil je eerder een traditionele look? Dan zijn PVC ramen met een houtnerfstructuur een goede optie. Kortom voor ieder wat wils!

Premies

Voor het vervangen van de raamkozijnen zijn er diverse premies beschikbaar. Hier kan je wat meer informatie vinden.

IMG_3748

Soorten materialen:

IMG_3806

PVC

PVC is het materiaal bij uitstek voor ramen. Vooral de uitstekende isolerende kracht en de duurzaamheid zijn voor vele de doorslaggevende factor.

IMG_3855

Hout

Hout is een natuurlijk materiaal dat zorgt voor een sterke en warme uitstraling, dat goed past binnen elke moderne of klassieke woning. 

17264664_1262252673859448_2313533150112222494_n

Aluminium

Aluminium is een zeeer duurzaam materiaal dat zeer onderhoudsvriendelijk is gekend staat voor zijn duurzaam karakter. 

Realisaties nieuwe raamkozijnen

Bij Jan Philtjens kan je terecht voor plaatsen van nieuwe raamkozijnen. Zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatie van bestaande woningen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Werkwijze

Aanvraag

Opmeten

Oplevering

Nazorg

Vraag snel uw offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Antwoord binnen 24 uren