Oude beglazing vervangen

Bespaar op uw energiefactuur met hoogrendementsglas

Wil je besparen op je energiefacturen? Dan is het vervangen van oude ramen vaak een must! Het vervangen van het glas is een stuk goedkoper dan het plaatsen van volledig nieuwe raamprofielen. Toch bespaar je er veel energie mee en profiteer je nog steeds van subsidies!

Voordelen

Energiebesparend

Oude ramen of ramen met enkel glas hebben een negatieve impact op de isolatie van je woning. Er ontsnapt namelijk meer dan een derde van de warmte langs de ramen. Verouderd dubbel glas of enkel glas zij niet de enigste boosdoeners, ook versleten raamkozijnen isoleren onvoldoende. 

IMG_4333
IMG_3803

Veiligheid

Ramen zijn doorheen de jaren op alle vlakken beter geworden! Ze worden namelijk zo geproduceerd dat ze beter bestand zijn tegen inbrekers. De stevigheid van PVC en aluminium in combinatie met dubbel glas zorgt ervoor dat inbrekers moeilijker het huis kunnen betreden. Daarnaast maakt dubbel glas meer lawaai wanneer het breekt, wat natuurlijk de inbrekers afschrikt. 

Premies

Voor het vervangen van de beglazing zijn er diverse premies beschikbaar. Zo'n 10 euro per m2. Hier kan je wat meer informatie vinden.

IMG_3806

Alle glaswerken

Bij Jan Philtjens kan je terecht voor alle soorten glaswerken. Van het plaatsen van glazen balustrades, douchewanden en -deuren, glazen deuren, spatwanden, spiegels tot het vervangen van oude beglazing en nog veel meer! Elk project is uniek en daarom is een persoonlijke aanpak aangeraden. Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we samen naar de beste oplossing voor jouw specifieke situatie.

Werkwijze

Aanvraag

Opmeten

Oplevering

Nazorg

Vraag snel uw offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Antwoord binnen 24 uren